Napjainkban egyre többen döntenek úgy, hogy használtruha üzletet nyitnak: első ránézésre ugyanis egyszerű vállalkozásnak tűnik, nem igényel hatalmas anyagi befektetést, “csak” egy üzlethelységre, az induló árukészletre és némi divat iránti érzékenységre van szükség. A próbálkozások többsége azonban teljes kudarccal végződik: sikeres használtruha boltot létrehozni ugyanis valójában egy nagyon is összetett, rengeteg ismeretet, előzetes tervezést, folyamatos odafigyelést és munkát kívánó feladat. Pont azért, mivel nagyon könnyen lehet belépni erre a piacra, így a verseny is kiélezett: ha valaki már néhány kezdeti sikert fel tud mutatni azonnal megjelenik egy rivális, egy új üzlet.

Cégünk az egyik legrégebbi szereplője a magyar piacnak: az elmúlt 27 évben sokszor a saját bőrünkön, de mindent megtanultunk, amit a használtruha értékesítésről tudni lehet. Mi a hozzánk ellátogató vásárlóknak ezt a tudást felhasználva nem csak árut, hanem tanácsadást, segítéséget is kínálunk. Bárki aki ellátogat hozzánk, kérheti tanácsunkat:

az üzleti terv összeállításában

a kezdő árukészlet összeállításában

az üzlet berendezésével kapcsolatan

a hirdetési stratégiával kapcsolatban

üzlethelység kiválasztásával kapcsolatban

Mi nem csupán vásárlóként, hanem partnerként tekintünk a hozzánk ellátogató érdeklődőkre: pontosan tudjuk, hogy mi is akkor járunk jól, ha hosszútávú együttműködés alakul ki.